miercuri, 31 octombrie 2012

Placinta cu dovleac

Ieri, s-a  întâmplat să intru în posesia unui dovleac, aşa că m-am hotărât să fac plăcintă. Şi pentru că nu prea mă pricep la gătit, ca orice zână care se respectă, am cautat pe net o reţetă de placintă cu dovleac, şi am şi gasit - aici:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/29523/Placinta-de-dovleac-cu-foi-Bella/

Acuma despre placinta în sine n-ar fi nimic de zis, dar comentariile de sub reţetă pe mine m-au dat gata.
Eu credeam că deobicei, dacă eşti moderator, te bucuri când îţi scrie lumea pe forum, mai ales dacă nu te înjură  sau nu încearcă să vândă asigurări.  E, nu, pe culinar.ro au sarit vreo trei femei care in vreo 20 de postari au desfiinţat-o pe asta cu plăcinta: că n-a copt dovealcul, că a face mizerie pe forum şi nu postează unde trebuie, pune cozonacii la rubrica prăjituri deşi ei trebuiau să fie la aluaturi dospite- şi o oligofrenă ştie asta, şi dăi şi dăi până au eliminat victima complet de pe forum. E frumos, într-un fel, dacă stai să te gândeşti că acum, de când avem net, ţaţe pardon gospodine din toate zonele ţării pot comunica între ele în modul consacrat.

Pentru Bety, care şi-a pierdut o oră din viaţă pentru a posta pe net o plăcintă nedorită: lasă, tu, că tot a ta a fost mai bună!